2 Comments

 1. Hjärtat ! <3 Jag blir på riktigt ledsen när jag läser det här inlägget !! Du FÅR inte tycka sådär illa om dig själv och se ner på dig själv ! Du ÄR en bra person och du har ett gott hjärta. Du är fantastisk med djur och en fantastisk vän. Känns inte alls bra att du sjunkit så pass djupt och att jag knappt gjort en ansats för att kolla om allt fortfarande är bra. 🙁 Jag hoppas innerligt att du snart får den hjälp du behöver… Du förtjänar att må bra och vara lycklig. Du får se till att umgås med personer som uppskattar dig för den du är <3 Finns här om du vill prata nån gång !!

  • anna

   Det sitter lixom kvar efter 25 år..
   Tack iaf ! 🙂 <3

   Men min förhoppning är kanske inte att ändra på mig så, bara hur jag tänker och känner. Lära mig tackla olika hinder och situationer. Få dem rätta verktygen !

   Jag gömmer på väldigt mycket, det är mest mamma som vet och ser allt.

   Men har nu förstått att det är dem som kan det här och jobbar med det som är dem jag faktiskt ska lyssna på. 🙂

   Kram kram ! <3

Leave a Reply